Youtubehype och blandband!


Så..
vad har hänt den senaste tiden då?

Fortsatt letat lokal, utan några större framgångar.. men jag ska inte tjata vidare om det nu, utan lägga det på is i bloggen ett tag, så jag inte tjatar hål i huvet på er.. då blir ju bloggen tråkig att läsa, och d e ju inte tanken!

Vi har fått igång våran youtubekanal på allvar, och Bounce har fått grym feedback på youtube, även från utlandet som älskar vårat sound - trots att dom inte har en aning om vad vi säger.. men det spelar mindre roll när det är sån energi i låten! i Skrivande stund har Bounce spelats 1804 gånger på drygt en vecka nu! - måste vara nån form av rekord för vår del iaf!

Youtubespridandet har kommit till av hårt slit från Åkes sida, samt att vi för första gången börjat marknadsföra våran kanal på youtube.. och man kan väll lungt säga att det ser positivt ut, och att det pekar åt rätt håll! Hela den här soppan har bland annat lett till att vi nyligen blev intervjuad av en tidning i bulgarien vid namn MIKA LifeMagazine, vilket såklart är kul, framförallt iom att vi har planer på att göra några engelska låtar så småningom, så en tidig spridning av namnet Monarken i utlandet är ju inte helt fel redan nu.. Vi kommer erövra världen en vacker dag! =)

Vi är 951 medlemmar på Facebooksidan nu också! 49 ifrån den magiska 1000-gränsen! bjud gärna in alla era vänner och hjälp oss nå en milstolpe i våran karriär! Facebook är ju trots allt en grym sida att göra sig hörd på!

För övrigt så har själva musikskapandet legat lite på is, vi har liksom ingenstans att spela in för tillfället, och vi har redan ett gäng färdiga låtar att gå in i studio med på lager, så för tillfället ligger all fokus på att marknadsföra oss själva och planera och styra gigs inför våren!
För egen del så slutar jag ju dock aldrig skriva, utan har istället börjat skissa på ett mixtape där jag kommer blanda kända beats med egen (läs Sebbe) producerade hiphopbeats. Vet inte i vilken utsträckning, men kanske 6-7 låtar som minst iaf.. men mest som ett kul sidoprojekt, för att d e kul att skriva till hiphopbeats också, och för att jag ska få skriva av mig lite medans vi ändå inte har något annat stort projekt att jobba med för tillfället!



Allt för idag!

Våran kanal på youtube - check that shit!:
http://www.youtube.com/user/MonarkenOfficial?feature=mhum

piiiiz




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0