Dubbelbokat!


Ålright.. då kickar vi igång den här helgen snart då - med ett fullspäckat schema!

Ikväll beger vi oss till Harrys i Katrineholm för en något spontan bokning som blev klar så sent som i tisdags!
Vi är jävligt taggade, och kommer göra kaos med K-holmarna helt enkelt. Så är du från Katrineholm och är en trogen läsare av min blogg, så uppmanar jag dig att ta dig till Harrys ikväll och röja med oss! Gäller iof alla andra i närliggande städer också för den delen. Ta tåget, eller en bil Katta-holm omgående!

här har ni facebookeventet för kvällen: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=198229160215240


På Lördag är det sen dags för spelningen jag knappast tror du har missat om du nu har kommit så långt att du är inne och läser vår blogg! Osten Af & Starkearvid kommer öppna starkt kl 23, sedan kommer ni få höra lite nytt ifrån Chooti, innan det är dags för oss att entra scen! Det är i skrivande stund 99 anmälda på facebookeventet(http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=146592652073243) och är det många anmälda där brukar det ju ge en fingervisning om att det kommer bli mycket folk, så vi håller tummarna och hoppas på att så är fallet.
18 år, hunka i dörren, och ett glatt humör!

Den här helgen kommer bli awesome! Så ladda på nu gott folk så ses vi ikväll, och på lördag!

piz!


Posting 24-7


Va
ute och posta affisher tillsammans med Jonte och Sebbe igår. Det va riktigt najs faktiskt, nu pryder våra fagra ansikten stadens alla elskåp och affishpelare runt centrum - vajjert!
Vi fick även sätta upp affisher på carlings - både city och tuna park, jc - både city och tuna, EGO och även på Skivlagret i TP - tack för det allihop, hoppas många snappar upp affisherna och bestämmer sig för att komma och se vad vi har att komma med den 23/4.

Vi har försökt mixat upp vår setlist för spelningen på Filial den här gången. Några överaskningar kommer dyka upp, och jag tror det kommer bli riktigt bra, det ser verkligen så ut på papper iaf!

Ska bli kul att giga igen! Vi är tydligen vara helt klara för Yeahfestivalen i Örebro också, men jag har inte fått någon kontakt med vår tänkta kontaktperson än (invecklad situation d där) .. men jag hoppas det löser sig och att vi kan gå ut med det officiellt snart!

Vi har varit med i en bulgarisk tidning också! tidningen heter MIKA LifeMagazine och är en ny tidning som släppte sitt första nummer för bara någon vecka sedan. Med i det numret är alltså vi i en intervju där Åke har besvarat alla frågor, gå gärna in och läs hela artikeln här:
http://www.mikamagazine.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=0&view=viewdownload&catid=3&cid=2 (ladda ner tidningen i .pdf formatet och scrolla ner, så kommer vi så småning om!)

Studiolokal då.. detta eviga letande.. jo, lokalen för studio som jag hade på G var för stor, och därmed för dyr eftersom man betalar lokaler i kr/kvm/år, och 123 kvm för att bygga en studio som kanske kräver typ 15 kändes något överflödigt. Jaga vidare då... hoppas vår käre vän Nyman kan hjälpa oss hitta något, sprang in i honom igår när vi va ute och posta, och han är ju involverad i studiefrämjandet en hel del, så han kanske kan lösa det hela åt oss.. vi håller tummarna!


..shit asså, det här med att vara med i ett band och ta sig fram är typ ett heltidsjobb i sig. Jag undrar hur många timmar i veckan jag lägger ner på Monarken i allt från bloggande till textskrivande, till marknadsföring, till att försöka fixa gig, till att diskutera på våran "allt om monarken"grupp på FB där vi tar upp allt mellan himmel och jord som rör gruppen osv osv osv.. När man är i våran situation som ett upcomming band så behöver man fan ha skillz i många områden för att ta sig fram, det räcker inte att bara lägga all fokus på musiken, iom att vi inte har nå folk runt oss som kan hjälpa oss med allt det praktiska.. typ fixa pressbilder, designa fb-sidan, myspacesidan, lägga upp och distrubera låtar, fixa med rättigheter och stim, sköta fakturer och våran ekonomiska förening, hypa spelningar, marknadsföra oss, planera musikvideo (vi hoppas att det blir av inom en snar framtid), sen ska man hinna med trämning och jobb också.. det är  tur att man har en flickvän som är förstående och dessutom jävligt kvällstrött, så jag hinner med att sitta och knappa framför datorn typ alla kvällar i veckan innan jag lägger mig!

- Det är stundtals jävligt slitsamt och krävande, men d e ju allt för oftast jävligt kul också, och det känns ju så sjukt värt när det väl leder till en skysst spelning eller liknande... så i slutändan är det ju värt det, har svårt att se mitt liv utan musiken faktiskt..

Dags att slagga nu, avslutar med en låt som går varm på spotifylistan för tillfället, ingen nyhet men en jävligt skön låt:

Jedi Mind Tricks – Outlive the War

piiz


Fel ände sen vände de


Börjar
i fel ände idag! Jag har nämligen precis spelat in två "slaskverisioner" (dvs omixade låtar för att få en klar bild av hur det kommer låta så småningom och vad som kan förbättras) och jag är sjukt jävla nöjd med dom. Jag har inte namnet på mixtapet uttänkt än, men den ena av låtarna jag spelade in idag kommer heta Beroende, och den är jag sjukt nöjd med! kommer bli grymt detta =)

Tillbaks till något mer relevant! Mycket som hänt sen förra inlägget. Förutom ännu en Sälenresa att kröka sig utvecklingsstörd på (relevant?) så har det även hänt en hel del på musikfronten.  

Till att börja med så kommer vi spela på Filial den 23/4, dvs påskhelg och löningshelg iom att måndagen den 25e är en röd dag! Med oss för kvällen kommer Chooti vara med och backa upp oss, och innan vi kliver på kommer även Osten Af & StarkeArvid närvara med en riktigt tung spelning! - det kommer garanterat att bli legen... wait for it..

entre: 1/5 av en röding
öppettider: 22-02
åldersgräns: ett och ett halvt dussin





Osten har gjort rätt många tunga släpp under åren och har ni inte hört honom tidigare så gå in på hans hemsida www.ostenaf.se - där ni hittar mer info om vem han är och vad han gör, han är även några låtar under media på hemsidan där man kan höra hur han låter.

Passa även på att gå in på www.alltdittfel.se för att lyssna på Chootis senaste remix av Usher - Stranger - riktigt tung.

OCH(!) glöm inta att lägga till BOUNCE i eran playlist på spotify - den släpptes där igår, så nu kan ni snurra den obg!

Annars då? jo d e bra tack! fortsätter att jaga festivalspelningar - och klubbspelningar för den delen också, och förhoppningsvis börjar det rulla in fler bokade datum snart.. vi kan utan att ljuga säga att vi har många på gång iaf, och får vi hälfen av dom potentiella bokade så borde vi iaf få spela på 1,5 festival i sommar och typ 2 klubbar inom en snar framtid iaf. Så d e bara hålla tummarna samtidigt som man räknar med att Gud kommer sätta käppar i hjulet för oss som vanligt!

Alldrig tur vaa

avslutar med en textrad från en av de nya låtarna på mixtapet som jag tyckte blev rätt vass (bjuder baitarna på ett upplägg här, men det kan jag leva med, datum och tid när jag la upp det syns ju iaf =):

"är du självgod ler det tillbaka mot dig, säger sig självt, klart d går runt som ett tak i globen,
är stor i orden styr rodret mot det jag tror på, mitt självförtroende på ett podie känns lågt"

Adjö


RSS 2.0