Yeah! - som festivalen!

Vilken helg i Örebronx! Jag, Sebbe, Jonte (äks turnéledaren from now on) och Simba, savannens konung, lämnade den stolta fristaun vid 11 snåret efter ett kort pitstop på glasbanken. Anlände i Örebrosh ca 12.30 och var incheckade och klara vid 13 tiden på Clarion hotell. Sebbe hade styrt ett awesome rum, vilket visade sig vara det enda rummet med balkong.. obg med fräs vaa..

Hur som haver, Lördagskvällen bestog av utdelning av flyers inför vår spelning på söndagen, lyssna på lite band i snålblåsten på Yeahfestivalen, relax på hotellet, mcdonalds,  championsleaguefinal, frimis med 9 drinkar på en halvtimme, mcdonalds igen (13 cheese beställda på Sebbes kort.. tack för dom) och efterjanne på rummet till ca kl 05.
Slitet gäng som släpa sig upp till frukosten för att våldta juicemaskinen dagen därpå vill jag lova..

Spelningsdagen då. Jävligt soft dag, chilla i solen, lyssna på lite band, vandra runt lite i Pennybridge city, frysa arslet av sig när vädret slog om, möta upp Åke för lite mat på Harrys, och sedan tagga för gig och ta en sista vända med flyers för att fylla tältet vi spelade i.

Blev en jävligt lyckad spelning måste jag säga. Åke var i sitt esse och hade ju dessutom åkt på en utmaning från min sida att spela Superhjälte utan byxor (något som spontant lades upp som en fb uppdatering av mig på Monarkensidan under lördagens dimma) och det blev fantastiskt kul hela den grejen. Ni kan se hela spektaklet i klippet här: 
http://www.youtube.com/watch?v=UAHjyjeNoYY&feature=channel_video_title

Till nästa spelning har Åke utmanat mig att göra hundra armhävningar under vårat set - inga prublem brushan, det fixar jag lätt!

Grymt att det kom så pass många till våran spelning också, och att alla ville vara med och röja med oss under den halvtimme vi stog på scen.. när man spelar inför en sån taggad publik är det otroligt kul att lira, och vi hoppas att vi snart får återvända till Örebro snart och spela för er igen. Vi fick mycket bra respons och det är all kärlek tillbaka från vår sida, det va ni som var där som gjorde spelningen till den bästa på länge!

Det var Yeah!festivalen lite kortfattat! Nu till dagens höjdpunkt! Vi har ÄNTLIGEN hittat en lokal att bygga studio i, den ligger ute i Hållsta (ca en mil från etuna city) vi får den till ett överkomligt pris, och framförallt har vi fria händer att bygga i den, så vi kommer kunna få en studio utformad precis efter hur vi vill ha den - vilket är helt fantastiskt.
Så på torsdag ska vi mäta och räkna på byggmatrial, gå igenom kontrakt, och om allt stämmer (vilket jag för jävla guds skull hoppas den här gången) så skriver vi på och landar allt på måndag.

Detta kan bli en grym sommar för Monarken mina vänner.. kbk!

//Lillebror



Wicketiwack - Monarken bakom spakarna!


Imorn
(läs idag) kommer Proffessor P och DJ Akilles till Filial för att uppträda, bara den grejen är ju jävligt fet.
Något som gör det ännu fetare är att ni hittar representanter ur kungafamiljens egna musikgrupp i DJ båset före och efter ovannämndas performence. Med oss som gäst i båset för kvällen har vi även Jonatan Axberg (ha - där fick du Jonte, d e du som är gäst till oss och inte tvärt om!)

Satt halva natten igår och gick igenom massor av musik, och har fått till några riktigt sköna listor nu som kommer få Filial i gungning imorn - d hela handlar helt enkelt om att vi ska skapa en skön stämning på filial, spela massa skön hiphop och dricka öl ihop - d kommer bli awesome!

Jag har även förberett två av mina nya låtar från mitt kommande mixtape, så jag kan gå in och kicka dom live imorn under DJ-setet, ifall känslan säger att det passar in, att folk vill höra det, och att jag hittar rätt mode dvs.
Kommer det mycket folk kommer jag absolut lägga dom - så det är upp till er gott folk!

Det är mycket på gång kring Monarken nu (som vanligt) , och inom en snar framtid så ska jag skriva ett inlägg om alla planer, samt viktiga datum, tider och platser ni bör befinna er på om ni inte vill missa dom kungliga rimleverantörerna live.

Tills dess får ni hålla till godo med att tagga till för morgondagen med den här feta låten av Professor P:
http://www.youtube.com/watch?v=fCEW8PaQLkY


Tack till alla som kom och såg oss på Filial sist btw - det var en grym kväll!

Ses imorn allihop! godnatt!

//Lillebror

RSS 2.0