Bounce!


Släppte ny låt i fredags! Vårat samarbete med Chooti resulterade i låten Bounce, som är en av singlarna från kommande skivan Alldrig tur. Ni som var på filial när vi spelade i höstas har redan hört den, och ni som inte var där kanske redan har sett liveklippet på yourube? Hur som hellst är vi jävligt nöjda med resultatet, det blev en riktigt ösig låt som verkligen kan få en att tagga igång ordentligt - vare sig det är fest, träning eller om du bara behöver piggna på dig på väg till jobbet!

Självklart vill vi alltid ha respons på våra låtar, och vi uppskattar varenda kommentar vi får på våra verk - så var inte blyga att ge oss props när ni tycker det låter bra likväl som att kritisera oss när ni tycker det låter för täskigt!

Gillar ni vad ni hör får ni mer än gärna även hjälpa oss att sprida låten! Gå in på våran bandpage på FB (http://listn.to/monarken) och klicka på (share) brevid låten Bounce. På så sätt kan du posta den till din vägg på Facebook, och ge oss ovärderlig hjälp genom att sprida den till alla era vänner på FB.

Hoppas ni har haft en bra helg - och att Bounce har gått varm i systemen där ute! =)

piz!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0